Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental témájú cikkeink

2017.12.09.
Ezek lettek 2017 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.de 2017-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén 11 ország síterepei kaptak elismerést három fő kategóriában.
2016.01.10.
Kiakadtak, hogy helikopterrel hozták a havat a síterepre
Kisebb-nagyobb botrány robbant ki a héten Ausztriában, miután az egyik síelő olyan filmet tett fel a Facebookra, amelyen az látható, hogy az egyik tiroli síterepen helikopterrel szállítanak havat a sípályára, miközben sokan csúsznak a pályákon és a liftek is üzemelnek tele vendégekkel.
2015.12.14.
188 új sílift épül idén szerte a világban!
Idén a tavalyi eredményeket is sikerült túlszárnyalniuk a síliftépítő cégeknek. A 2015/16-os szezonban ugyanis 188 sílifttel gazdagodnak a síterepek világszerte, ami 18-cal haladja meg a tavaly épült új létesítmények számát. Idén csak Európában 128 liftet adnak át.
2015.11.29.
Skiwelt: a világ leggyorsabb nyolcülésese épül
A Skiwelt az idei szezonban igencsak belehúzott, három új felvonó 51 millió euróért. Ezek közül az egyik a síterep szerint a világ leggyorsabb ülőfelvonója.
2015.10.29.
Skiwelt: tízfős kabinos váltja a sívasutat
A 44 éves Hartkaiserbahn felett eljárt az idő, helyét tízfős kabinos veszi át, ami kétszer annyi téli sportolót szállít majd, mint elődje. A megannyi extrával felvértezett kabinos biztosan hamar kedvenc lesz.
2015.10.27.
Vitatkoznak az osztrákok: melyik a legnagyobb síterep?
Ismét fellángoltak a viták a pontos pályakilométerekkel kapcsolatban. Ebben a pillanatban Ausztriában két síterep is azzal hirdeti magát, hogy „mi vagyunk a legnagyobb osztrák síterep”, vagyis itt lehet a legtöbb kilométernyi pályát egybefüggően síelni. Most akkor Saalbach vagy SkiWelt a legnagyobb?
2015.10.19.
Skiwelt: mindig kék lesz az ég az új lifttel
Hatmillió eurót fizetett Hohe Salve – Skiwelt – lifttársaság az örök kékségért. Az ülések kék színben pompázó buborékokat kapnak, így még a legnagyobb hóesésben is kékség fogad bennünket, már csak az örök napfényt kell elintézni.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2015.03.03.
Tirolban épül a világ leggyorsabb sífelvonója
Az ausztriai SkiWelt sírégiójában épül fel a világ leggyorsabb sífelvonója. Brixen síterepe úgy döntött, hogy a gyorsaságra helyezi a hangsúlyt, így a mostani négyszemélyes liftet jövőre lecserélik egy nyolcszemélyesre, amely a tervek szerint zabálni fogja majd a sorokat.
2014.03.04.
6534 méter szintkülönbség három óra alatt
Egy német újságíró érdekes módon hasonlított össze néhány síterepet. Mindegyik síterepen síelt intenzíven három órát, és akkor lemérte, hogy ennyi idő alatt mennyi szintkülönbséget ment. Majd a bérlet árához viszonyítva kiszámolta, hogy 1000 méter szintkülönbség hány euróba kerül.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 33 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.