Salgótarján - Szilváskő témájú cikkeink

Megjelent a Karancs-Medves vidékének túrakalauza

2014.09.10. MTI
Túrakalauz jelent meg a Karancs-Medves vidékéről. Szepessy Gábor panorámarajzokkal, térképvázlatokkal, túrametszetekkel és fényképekkel ellátott kalauza részletes túraleírásokkal mutatja be a Salgótarján környéki és Szlovákiába irányuló kirándulási lehetőségeket és hegyikerékpáros útvonalakat.

Salgótarján-Szilváskő: újabb hazai pálya zárt be

2012.12.18. Bata Attila
Egy újabb megszűnő magyar pálya, és egy újabb segélykiáltás. A Salgótarjánhoz közeli Szilváskő egykor szebb napokat látott sípályáját voltunk kénytelenek a bezárt hazai síterepek közé sorolni. A helyi síelők egy tőkeerős vállalkozót keresnek, aki fantáziát látna a környék lehetőségeiben.

Várnak a hazai pályák: útikalauz a hétvégi síelésekhez

2009.02.20.
Három éve nem voltak ennyire havasak a hazai domboldalak, amelyekre a hétvégén valószínűleg rekordlétszámban fognak kilátogatni a síelők. Rövid kis útikalauz azoknak, akik még nem is sejtik, hogy mire számíthatnak az előttünk álló hétvégén.

Hétvégén nyithat a pálya Szilváskőn (Salgótarján)!

2009.02.18.
Az utóbbi napokban lehullott jelentős mennyiségű hó lehetővé teszi a szilváskői sípálya megnyitását. Sajnálatos módon az év közben történt lopások miatt, a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudtuk biztosítani, hogy a két felvonó olyan műszaki állapotba kerüljön, hogy teljes kapacitással működjenek.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.