Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Valchiavenna - Madesimo témájú cikkeink

2014.01.31.
Kelet-Tirol, Karintia és Olaszország: hókáosz
Lassan két napja havazik már az Alpokban. Ismét a déli vidékek, Karintia déli része, Kelet-Tirol és Olaszország jártak a legjobban, bár a lenti képeket nézegetve nem biztos, hogy csak örömöt hozott a mostani havazás. Sok helyen 150 cm hó hullott eddig, és akár még ugyanennyi jöhet hétfőig.
2013.12.26.
Olaszország: két méter hó hullott 48 óra alatt
Akik eddig azért panaszkodtak, hogy kevés a hó az olasz hegyekben, azok valószínűleg most meggondolták magukat. Túl sok hó esett az előző napokban, komoly fennakadásokat okozott az olasz hegyekben. Elment az áram, utakat és síterepeket kellett bezárni az ünnepek alatt a nagy havazás miatt.
2010.11.05.
Nagy olasz szezonkezdet november első hétvégéjén
A természetes hó mennyiségét tekintve a nyertesek közé tartoznak az észak-olasz síterepek az utóbbi hetekben. A múlt héten már lehetett nem gleccserpályán is síelni, pénteken kinyitott Zermatt olasz oldala, szombaton ismét két újabb síterep kezd, és a gleccserekről még nem is beszéltünk!
2010.08.16.
Ismét havazott, szépen fehérlenek az Alpok csúcsai!
Újabb fehér hétvége az Alpok magasabb részein! Kisebb mennyiségű, 5-35 centiméter friss hó esett a francia, svájci, német és olasz hegyekben. Közeledik a szeptember, amikor szinte már rendszeresen lehet az előző hétvégéhez hasonló havas képekben gyönyörködni az Alpok webkameráin!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.