Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Whakapapa (Északi-sziget) témájú cikkeink

2019.09.04.
Hóvihar után: lefagytak a síliftek Új-Zélandon
Múlt héten kisebb-nagyobb mennyiségű havat, hozzá pedig jéghideg szelet kapott az új-zélandi Ruapehu-hegység és a környékén található síterepek. A természet érdekes dolgokat alkotott hóból és jégből.
2015.08.14.
Hűsítő képek Új-Zélandról
Új-Zélandon is mélytél van, a távoli szigetországban közel félméteres hó esett a múlt hétvégén. Kis virtuális hűsítés ezen a forró nyári napon.
2013.09.05.
Leesett a szikláról miközben a snowboardját kereste
Még tart a szezon a Föld déli féltekén, így Új-Zélandon is. A hétvégén ismét halálos, de elkerülhető baleset történt. Egy hódeszkáját kereső nő a lezárt részre tévedt, majd a szikla szélén megcsúszott és a körülbelül 160-170 méter mély szakadék alján kötött ki. A helyszínen életét vesztette.
2013.04.02.
Legek sorozat: A leghosszabb síszezonok
Az alábbi cikkben szereplő síparadicsomokban igazán jól járnak a szezonjegyesek! Egyes rekorderek több havas napot tudnak felmutatni, mint jónéhány osztrák gleccser. Összeállításunkban a hosszú síszezonok birodalmába kalauzoljuk az Olvasót.
2008.12.01.
A világ legmagasabban fekvő síbárjai
A hét kontinens legmagasabb hegycsúcsairól már többen megpróbáltak lesíelni, de a valódi kihívás teljesítése – inni a világ hét legmagasabban működő síbárjában – még várat magára.
2007.09.26.
Főszezonban tört ki a vulkán az új-zélandi síterepen
Tegnap váratlanul kitört az Északi szigeten fekvő Ruapehu vulkán, a helyi szervek szerint semmilyen jel nem mutatott a kitörésre. A kitörés nem olyan heves, mint az idei márciusi, de ugyanolyan váratlanul és előrejelzés nélkül érkezett, mint 1996 júniusában.
2003.01.01.
Kalandok Középföldén - síelés Új-Zélandon
Mire Európában elkezdődött az igazi síszezon, Új-Zélandon már bezártak a sípályák. Errefelé, a déli féltekén ugyanis a havas időszak júniustól október végéig tart.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.