Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló

2015.02.09. | Szerző: Fehér Gyula
23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló Az idén 23. alkalommal került megrendezésre az amatőr gyermeksíbajnokság, a lehető legjobb feltételek mellett. Több mint 218 gyermek jelent meg a 230 nevezőből. A szlovákiai Donovaly ezévben már negyedszer adott otthont a magyar gyermekek seregszemléjének.
h i r d e t é s
A besztercebányai síklub, a Magyar Síakadémia és SkiOutlet szervező csapatának együttes, összeszokott munkájának és a lelkes megjelent családok fegyelmezett szereplésének köszönhetően nyugodt szívvel kijelenthetjük az utóbbi évek legsikeresebb versenyén vagyunk túl. A tökéletes feltételeknek köszönhetően gördülékenyen és jól szervezetten zajlott le a verseny, mindez szikrázó napsütésben, fantasztikus hóviszonyok között, nagyon jó hangulatban. A legfiatalabb versenyzők 2011-ben születettek voltak. A legfiatalabb versenyzőnek, aki célba is ért vándor serleget adtunk. Ezt a díjat az idén Bozóki Zénó budapesti gyermek vehette át. Sokan jöttek az ország legkülönbözőbb pontjairól: Baja, Miskolc, Győrújbarát, Orosháza, Szada, Edelény, Kazincbarcika, Jászberény, Kazincbarcika, Tarnaméra, Isaszeg, Kőszeg, Tatabánya, Ostoros, Hajdúböszörmény, Szászberek, stb.
Boris Kollár a Donovaly síközpont tulajdonosa eredményhirdetéskor lelkesen köszöntötte a megjelenteket és üdvözlő beszédében kihangsúlyozta mennyire sokra becsüli, hogy újra Donovalyt választotta helyszínnek a versenyt szervező SkiOutlet csapata. Sonja Jelinkova a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodavezetője átvéve a szót, kifejezte reményét, hogy még sokszor visszatér maga a verseny és a résztvevők a Tátrába.
Jeszenszky Géza volt külügyminiszter és nagykövet adta át a díjakat a nyerteseknek. 1993-ban az első, Semmeringen megrendezésre került verseny fővédnökeként már kellő rutinnal látta el feladatát.
A legtöbben a 2006-os lányok csoportjában indultak, összesen 21-en. A Hondának - mint névadó szponzornak köszönhetően minden gyermek ajándékcsomaggal térhetett haza. A Honda egyébként már hatodik alkalommal vállalta a főtámogatói szerepet. Az eredményhirdetés végén még sok értékes Fundango hátizsák, Dr Sox sízokni és Evercover sisakhuzat talált gazdára a gyerekek között, a tombola sorsolás nyereményeként.
2015.02.09. 17:30:01 Chopoker
A legkisebb is számít! :-)
2015.02.09. 17:56:47 skioutlet
HONDA KUPA 2015 - Eredmények, beszámolók:

http://skioutlet.hu/hirek.php?kod=1...63
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »