Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Donovaly: beszámoló a 2014-es Honda Kupáról

Nagy siker volt a 22. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság

2014.02.11. | Szerző: Fehér Gyula
Donovaly: beszámoló a  2014-es Honda Kupáról Sok boldog gyermeket láthattunk Donovalyban a Honda Kupán. A legboldogabb gyermek talán éppen a legfiatalabb, a mindössze csak hároméves, célba érő Jaczkovics Bence lehetett. Ő vihette haza azt a hatalmas vándorkupát, mely a legfiatalabb célba érő külön jutalma.
h i r d e t é s
A 22. alkalommal megrendezésre került síversenynek harmadjára volt házigazdája Donovaly (Dóval), a Honda Kupa fővédnökei a két ország külügyminiszterei, Dr. Martonyi János és Miroslav Lajcak voltak.
Fotó: <a href="http://www.skioutlet.hu" target="_blank">SkiOutlet.hu</a>
Nagy izgalom volt az időjárást figyelni, hiszen az eddigi tél még itt a Alacsony-Tátra környékén is igen enyhe volt. A verseny napjának reggele még a havas esővel és ködszitálással indult, aztán 9 óra körül teljesen kitisztult az idő, a verseny rajtjára pedig időnként még a nap is ki-ki sütött. Szemmel látható, hogy a házigazdák egyre nagyobbra értékelik a versenyt. Idén a díjakat a legkisebbeknek Marta Kucerova a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója személyesen adta át.
Fotó: <a href="http://www.skioutlet.hu" target="_blank">SkiOutlet.hu</a>
A verseny sikerének egyik titkáról Fehér Gyula versenyigazgatót kérdeztük: Maga a versenykiírás az egyik kulcsa a már több évtizedes sikernek. Itt valóban csak az amatőrök indulhatnak, így minden rajtoló számára élvezetes és sikeres a verseny. Az első helyezettek és az utolsónak célba futók is ugyanolyan értékes ajándékcsomagot kapnak, hála a sok-sok támogatónak, melyek közül ki kell emelni a Honda céget, mely idén mát ötödik alkalommal volt a névadó szponzor.
Fotó: <a href="http://www.skioutlet.hu" target="_blank">SkiOutlet.hu</a>
Ugyanakkor sikerült a verseny mellé megtalálni és együttműködésre bírni olyan személyeket akik nemcsak szeretik a versenyt, hanem hathatós anyagi támogatással és sok munkával is tesznek a gyermekek öröméért. Az egyik ilyen leglelkesebb támogatónk Sonja Jelinkova a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal Budapesti irodájának a vezetője. Személyes közreműködésével, háttérmunkájával rendkívül sokat köszönhetünk személyének. Részben ennek is köszönhetően Donovalyban, a Tátrában nemcsak jól érezzük magunkat, hanem bátran kimerem mondani: Otthon érezzük magunkat. A SkiOutlet saját csapata és a Besztercebányai Síklub csapata a lehető legtökéletesebb összhangban dolgoztak együtt. Köszönet nekik és köszönet minden rajtolónak, szülőnek, támogatónak!
Fotó: <a href="http://www.skioutlet.hu" target="_blank">SkiOutlet.hu</a>
Jövőre újra Honda Kupa Donovalyban: 2015. február 7-én!
2014.02.11. 21:20:46 csabor
Jó verseny volt, ügyes rendezők vagytok!!
2014.02.12. 22:32:50 skioutlet
A verseny eredmények, sajtóbeszámolók és képek itt:
http://skioutlet.hu/hirek.php?kod=1...40
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »