Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HEAD World Cup Rebels

2008.11.02.

A HEAD versenyzői gárdája a 2008/09-es szezonban prominens csapattagokkal bővül, így a világkupák elnyeréséért már megújult erővel szállnak harcba.
Múlt télen a HEAD csapata összesen 13 trófeával lett gazdagabb és 45 dobogós helyezést ért el, mindezt olyan sztároknak köszönhetően, mint Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier és Maria Riesch. A mostani szezontól kezdve Anja Pärson, Rainer Schönfelder and Markus Larsson erősítik majd a HEAD teamet. A három tapasztalt atlétát valószínűleg sokszor fogjuk még dobogón látni nemcsak a műlesiklás, hanem az óriás-műlesiklás és a szuperóriás-műlesiklás számaiban is.

Rainer Schönfelder nem is tagadja, hogy az elkövetkezendő három éven belül meg szeretné nyerni az Világkupa összetett versenyét, amire jó eséllyel pályázik, hiszen ő az egyik legrutinosabb versenyző a Világkupa élmezőnyében.

Bode Miller és Didier Cuche már gőzerővel készülnek a Világkupa idei megmérettetéseire. A sílegenda Hermann Maier, Marco Büchel és Patrick Staudacher is jelenleg minden erejükkel a felkészülésre koncentrálnak. Hermann Maiernek a tavalyi versenyszezonban még nem volt elég ideje arra, hogy a versenytechnikáját finomítsa, idén azonban már sikerült rajta csiszolnia.

A HEAD team női bajnokai sem tétlenkednek: Anja Pärson, Elisabeth Görgl és Šárka Záhrobská nagy reményekkel várják már a versenyszezont.

A HEAD World Cup Rebels csapat tagjai a 2008/09-es szezonban: Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier, Rainer Schönfelder, Markus Larsson, Marco Büchel, Patrick Staudacher, Hans Grugger, Šárka Záhrobská, Elisabeth Görgl, Anja Pärson és Maria Riesch.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.