Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HEAD World Cup Rebels

2008.11.02.

A HEAD versenyzői gárdája a 2008/09-es szezonban prominens csapattagokkal bővül, így a világkupák elnyeréséért már megújult erővel szállnak harcba.
Múlt télen a HEAD csapata összesen 13 trófeával lett gazdagabb és 45 dobogós helyezést ért el, mindezt olyan sztároknak köszönhetően, mint Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier és Maria Riesch. A mostani szezontól kezdve Anja Pärson, Rainer Schönfelder and Markus Larsson erősítik majd a HEAD teamet. A három tapasztalt atlétát valószínűleg sokszor fogjuk még dobogón látni nemcsak a műlesiklás, hanem az óriás-műlesiklás és a szuperóriás-műlesiklás számaiban is.

Rainer Schönfelder nem is tagadja, hogy az elkövetkezendő három éven belül meg szeretné nyerni az Világkupa összetett versenyét, amire jó eséllyel pályázik, hiszen ő az egyik legrutinosabb versenyző a Világkupa élmezőnyében.

Bode Miller és Didier Cuche már gőzerővel készülnek a Világkupa idei megmérettetéseire. A sílegenda Hermann Maier, Marco Büchel és Patrick Staudacher is jelenleg minden erejükkel a felkészülésre koncentrálnak. Hermann Maiernek a tavalyi versenyszezonban még nem volt elég ideje arra, hogy a versenytechnikáját finomítsa, idén azonban már sikerült rajta csiszolnia.

A HEAD team női bajnokai sem tétlenkednek: Anja Pärson, Elisabeth Görgl és Šárka Záhrobská nagy reményekkel várják már a versenyszezont.

A HEAD World Cup Rebels csapat tagjai a 2008/09-es szezonban: Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier, Rainer Schönfelder, Markus Larsson, Marco Büchel, Patrick Staudacher, Hans Grugger, Šárka Záhrobská, Elisabeth Görgl, Anja Pärson és Maria Riesch.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.