Menü ≡

HEAD World Cup Rebels

2008.11.02.
A HEAD versenyzői gárdája a 2008/09-es szezonban prominens csapattagokkal bővül, így a világkupák elnyeréséért már megújult erővel szállnak harcba.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Múlt télen a HEAD csapata összesen 13 trófeával lett gazdagabb és 45 dobogós helyezést ért el, mindezt olyan sztároknak köszönhetően, mint Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier és Maria Riesch. A mostani szezontól kezdve Anja Pärson, Rainer Schönfelder and Markus Larsson erősítik majd a HEAD teamet. A három tapasztalt atlétát valószínűleg sokszor fogjuk még dobogón látni nemcsak a műlesiklás, hanem az óriás-műlesiklás és a szuperóriás-műlesiklás számaiban is.

Rainer Schönfelder nem is tagadja, hogy az elkövetkezendő három éven belül meg szeretné nyerni az Világkupa összetett versenyét, amire jó eséllyel pályázik, hiszen ő az egyik legrutinosabb versenyző a Világkupa élmezőnyében.

Bode Miller és Didier Cuche már gőzerővel készülnek a Világkupa idei megmérettetéseire. A sílegenda Hermann Maier, Marco Büchel és Patrick Staudacher is jelenleg minden erejükkel a felkészülésre koncentrálnak. Hermann Maiernek a tavalyi versenyszezonban még nem volt elég ideje arra, hogy a versenytechnikáját finomítsa, idén azonban már sikerült rajta csiszolnia.

A HEAD team női bajnokai sem tétlenkednek: Anja Pärson, Elisabeth Görgl és ©árka Záhrobská nagy reményekkel várják már a versenyszezont.

A HEAD World Cup Rebels csapat tagjai a 2008/09-es szezonban: Bode Miller, Didier Cuche, Hermann Maier, Rainer Schönfelder, Markus Larsson, Marco Büchel, Patrick Staudacher, Hans Grugger, ©árka Záhrobská, Elisabeth Görgl, Anja Pärson és Maria Riesch.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »