Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sportbarát családok versenyeznek a Madarasi Hargitán

2016.03.04. Magyari Tekla

Vasárnap, március 6-án, a Madarasi Hargita Súgó pályáján lesz a nagy népszerűségnek örvendő, 33. Pro Familia Családi Síverseny. De előtte, szombaton a Kicsi Mihály pályán zajlik a Városi Síbajnokság 2. fordulója.
A családi síversenyre a helyszínen jelentkezhetnek 2, 3, 4, 5, 6 vagy akár 7, 8, 9 tagú családok is. Utóbbiakra is volt szép számmal példa az elmúlt évtizedekben. Mint fogalmaz Szász Lehel, a síversenyek főszervezője, reményeik szerint ezekkel a rendezvényekkel átörökítődik a gyerekekbe is a sport és a természet szeretete, ugyanakkor a szülők, nagyszülők és unokák közös sportélményekkel gazdagodhatnak a családi síverseny során.

A télnek tehát még mindig nincs vége a Madarasi Hargitán: március 19-én tartják a síbajnokság harmadik, záró fordulóját, és a tervek szerint a közkedvelt hódeszkás és szabad stílusú síverseny, a Snow On Fire is megrendezésre kerül március végén. Az enyhe idő ellenére, a sípályák jó állapotúak, fekete foltok nincsenek a székelyföldi síközpont pályáin, frissen taposták az összeset - közölték a síközpont üzemeltetői.
A nagy múltú síversenyek történetéről, és a sípályák aktuális állapotáról a www.madarasihargita.ro weboldalon tájékozódhatunk, de naprakészen közzétesznek minden tudnivalót a Madarasi Hargita Síközpont facebook oldalán is.
KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.