Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sportbarát családok versenyeznek a Madarasi Hargitán

2016.03.04. | Szerző: Magyari Tekla
Vasárnap, március 6-án, a Madarasi Hargita Súgó pályáján lesz a nagy népszerűségnek örvendő, 33. Pro Familia Családi Síverseny. De előtte, szombaton a Kicsi Mihály pályán zajlik a Városi Síbajnokság 2. fordulója.
A családi síversenyre a helyszínen jelentkezhetnek 2, 3, 4, 5, 6 vagy akár 7, 8, 9 tagú családok is. Utóbbiakra is volt szép számmal példa az elmúlt évtizedekben. Mint fogalmaz Szász Lehel, a síversenyek főszervezője, reményeik szerint ezekkel a rendezvényekkel átörökítődik a gyerekekbe is a sport és a természet szeretete, ugyanakkor a szülők, nagyszülők és unokák közös sportélményekkel gazdagodhatnak a családi síverseny során.

A télnek tehát még mindig nincs vége a Madarasi Hargitán: március 19-én tartják a síbajnokság harmadik, záró fordulóját, és a tervek szerint a közkedvelt hódeszkás és szabad stílusú síverseny, a Snow On Fire is megrendezésre kerül március végén. Az enyhe idő ellenére, a sípályák jó állapotúak, fekete foltok nincsenek a székelyföldi síközpont pályáin, frissen taposták az összeset - közölték a síközpont üzemeltetői.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A nagy múltú síversenyek történetéről, és a sípályák aktuális állapotáról a www.madarasihargita.ro weboldalon tájékozódhatunk, de naprakészen közzétesznek minden tudnivalót a Madarasi Hargita Síközpont facebook oldalán is.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 236 vendég és 27 regisztrált felhasználó látogatja.