Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

IX. Nyílt Sí- és Snowboard Bajnokság

2010.01.13.

IX. Nyílt Sí- és Snowboard Bajnokság Január 16-án 14 órai kezdettel kerül megrendezésre az eplényi Síarénában az amatőr verseny, melyen várhatóan rekordszámú nevező lesz. Minden nevező oklevelet és több ajándékot kap.
Díjazás összesen 12 kategóriában, kategóriánként külön férfi és női, így összesen 72 díjazott lesz. Minden első 3 helyezett érmet kap és értékes díjat nyer. Fődíj, az abszolút leggyorsabb, "A Festina bajnoka" címet nyeri el és ajándékba egy Festina órát kap.
Külön díjazzuk a leggyorsabb női síelőt, a leggyorsabb snowboardost, a legfiatalabb versenyzőt, a legidősebb versenyzőt, mindannyian serleget kapnak.
A családi futam első 3 helyezett családját is díjazzuk, ők is értékes ajándékokat kapnak.

A két legértékesebb díjat kisorsoljuk:
  • Egy egyéves eplényi síbérlet
  • Balatonalmádi Ramada Hotelban 2 fő részére 3 éjszakás üdülési utalvány
A sorsoláson részt vesz minden induló, mindenkit a rajtszáma alapján sorsolunk. Ezt a két díjat csak az kaphatja meg, aki a sorsolás időpontjában, az eredményhirdetés végén, a helyszínen jelen van. Ha a kisorsolt nincsen jelen, újra sorsoljuk 1 percen belül.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a hefa@hefa.hu-ra, illetve a versenykiírás az alábbi helyen található www.hefa.hu .
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.