Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben

2011.10.26. Kazár Gábor

Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben A HEAD Racing csapat tagjai a szezon első megmérettetésén az ausztriai Söldenben mind a női, mind a férfi számban diadalmaskodtak az elmúlt hétvégén. Ezzel tovább erősítették a HEAD versenylécek évek óta fennálló vezető pozícióját az alpesi Világkupa versenyeken.
Vonn óriás-műlesiklásban is győzedelmeskedett

Október 22-én a női söldeni óriás-műlesikló versenyével kezdődött meg a 2011/12-es alpesi sí Világkupa szezon. Az első futam után a 63 indulóból a negyedik helyről indulva, az amerikai Lindsey Vonn remek hajrával lett a győztes. Ezzel Vonn - az alpesi sí területén egyedülálló módon - immár mind az öt versenyszámban győzedelmeskedett. A harmadik helyet Vonn HEAD-csapattársa, az osztrák Elisabeth Görgl szerezte meg.

Ligety biztos győzelme

Vasárnap Söldenben a férfiak óriás-műlesikló versenyére került sor. Az amerikai Ted Ligety az első futamban a második helyről indult és a nehéz, jeges meredek szakaszt is magabiztosan véve a legjobb időt futotta. A második futamban rutinosan versenyezve megőrizte előnyét és ezzel a szezon első győzelmét megszerezte.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.