Menü ≡

Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben

2011.10.26. | Szerző: Kazár Gábor
Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben A HEAD Racing csapat tagjai a szezon első megmérettetésén az ausztriai Söldenben mind a női, mind a férfi számban diadalmaskodtak az elmúlt hétvégén. Ezzel tovább erősítették a HEAD versenylécek évek óta fennálló vezető pozícióját az alpesi Világkupa versenyeken.
h i r d e t é s
Vonn óriás-műlesiklásban is győzedelmeskedett

Október 22-én a női söldeni óriás-műlesikló versenyével kezdődött meg a 2011/12-es alpesi sí Világkupa szezon. Az első futam után a 63 indulóból a negyedik helyről indulva, az amerikai Lindsey Vonn remek hajrával lett a győztes. Ezzel Vonn - az alpesi sí területén egyedülálló módon - immár mind az öt versenyszámban győzedelmeskedett. A harmadik helyet Vonn HEAD-csapattársa, az osztrák Elisabeth Görgl szerezte meg.

Ligety biztos győzelme

Vasárnap Söldenben a férfiak óriás-műlesikló versenyére került sor. Az amerikai Ted Ligety az első futamban a második helyről indult és a nehéz, jeges meredek szakaszt is magabiztosan véve a legjobb időt futotta. A második futamban rutinosan versenyezve megőrizte előnyét és ezzel a szezon első győzelmét megszerezte.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »