Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SKIOUTLET Alpesi Sí Diákolimpia St. Lambrechtben

2012.01.31. 2012.02.22. Schäffer János | frissítve: 2012.02.22.

A 6-18 éves diákok 17. éve küzdenek meg a "Magyar Diákolimpia bajnoka" címért. A verseny idén is az ausztriai St. Lambrechtben kerül megrendezésre 2012. március 2-4-ig.
A fontosabb tudnivalók a következők:
  • A nevezést az oktatási intézmény elektronikus úton az mdsz.hu DIÁKOLIMPIAI VERSENYKIÍRÁSOK ÉS PROGRAMOK "Általános szabályok" 9. pontjában előírtak szerint 2012. február 16-án 12 óráig kell megadni. Elkésett illetve helyszíni nevezést nem fogadunk el.

  • A kizárólag "A" kategóriába nevezhető versenyzők névsora az MDSZ és a Magyar Sí Szövetség honlapjain megtalálhatók. A rajtszámok átvétele előtt a diákigazolvány, a szabályosan kitöltött internetes nevezés, (orvosi, sportorvosi igazolás ) és a sportbiztosítás bemutatása kötelező.

  • A versenyek befejezését követő egy-másfél óra után kerül sor mindhárom nap az ünnepélyes eredményhirdetésre. Erről és minden egyéb tudnivalóról hangosbeszélőn keresztül tájékoztatjuk a részvevőket.

  • A lift jegyárakból előreláthatóan a korábbi évekhez hasonlóan kedvezményt kapunk a tulajdonostól. Ennek mértékét később, vagy a verseny napjain közöljük.
Bővebb információk: www.mdsz.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Naturpark Chalets St. Lambrecht
Új luxus üdülőházak saját szaunával Grebenzen/St. Lambrecht sípályáinál (50-200 m)! Minden épület 2 szintes, 130 m2 nagyságú, max. 11 felnőtt részére biztosít kényelmes szállást!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.