Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bemutatkozik a SNOWLINE Budai Sícentrum

2008.02.15.
Bemutatkozik a SNOWLINE Budai Sícentrum Sportegyesületünk egész éves program keretében foglalkozik profi és amatőr sízők versenyeztetésével, gyermekek és felnőttek síoktatásával, sítúrák és tehetségkutató-táborok szervezésével. Csapatunk fő bázisa Murau és környéke (Ausztria, Bp-től 450 km), ahol minden igényt kielégítő klubház áll a rendelkezésünkre.
Egyesületünk tagjainak utaztatásáról 7-9 fős kisbuszaink gondoskodnak.

Oktatás

Várunk minden, a sízés és a versenysport iránt érdeklődő kicsit és nagyot, kezdőt és profit, aki szeretne egy jó hangulatú, sportos csapathoz csatlakozni. Képzett oktatóink és edzőink, az életkornak és a tudásszintnek megfelelő módszertannal biztosítják, hogy a nálunk tanulók biztonságos környezetben, vidám hangulatban, aktív kikapcsolódásként jussanak egyre magasabb szintre.

Egyéni és kiscsoportos foglalkozások, délelőtt és délután 2x2 óra gyakorlati oktatás, esténként videó elemzés, elméleti oktatás.

Állandó munkaterületünk Murau és környéke, illetve Magyarországon belül Mátraszentistván.

Versenyeztetés

Versenycsapatunk egy lelkes mátrai és budapesti baráti társaság összefogásának köszönhetően 2004-ben alakult. Csapatunk tagja Budai Balázs, akkorra már tapasztalt és aktív sí edző, trenírozta a jelenlegi magyar élmezőny szinte valamennyi versenyzőjét, és a serdülő válogatottat. Sikereink nem is várattak sokat magukra, már az első évben beverekedtük magunkat a legjobbak közé, tudatosan felépített edzésprogramunk eredményeként. Legnagyobb áttörést csapatunk a tavalyi évben tette, mind eredményeiben, mind fejlesztésekben.
  • 2008-tól egyesületünk magánbefektetőinknek köszönhetően mikrobuszokkal, illetve ausztriai klubházzal bővült.
  • Folyamatosan részt veszünk a Magyar Kupa sorozatban, osztrák és nemzetközi viadalokon.
  • A tél végeztével gleccser táborokban készülünk a megmérettetésekre, ezeket folyamatos kondi-, koordinációs-, gyepsí-, görkorcsolya- és windsurf edzésekkel kiegészítve.
  • Ezen körülmények ideális és folytonos edzési és versenyzési lehetőséget biztosítanak elérhető áron a magyar és a külföldi versenyezni vágyóknak.
A legnagyobb kihívás számunkra egy nemzetközi szinten is ütőképes, lelkes utánpótlás csapat nevelése, melyhez nagy örömmel várjuk a csatlakozni kívánó fiatalokat is.
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 103 vendég és 4 regisztrált felhasználó látogatja.