Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Újra síversenyeket rendeznek a Pécsi Sípályán!

2015.02.03. | Frissítve: 2015.02.07. | Szerző: Pécsi Sí
Nagy örömünkre szolgál, hogy több év kihagyás után, az idei télen újra síversenyt rendezhetünk a Pécsi Sípályán! Vasárnap megrendezésre kerül a Bali László Emlékverseny hétfőn és kedden pedig a Megyei Sí és Szánkó diákolimpia - értesít bennünket a Pécsi Sípálya közleménye.
Az emlékverseny célja, hogy a sísportot szeretők egy közös baráti síelésen vegyenek részt, valamint, hogy megemlékezzünk Bali Lászlóról.

Laci bácsi a sí szakosztály vezetője volt 28 éven keresztül. Áldozatos munkával és a sísport iránti önzetlen szeretettel felépítette a Pécsi Síházat. Elérte, hogy tányéros felvonó és helyben gyártott műanyagpálya legyen a pécsi sípályán. A versenysport nagy támogatója volt, vezetése alatt több országos bajnoka volt a szakosztályunknak.

A vasárnapi versenyen szeretnénk, ha öregek és fiatalok egyaránt indulnának, ezért csak két kategóriában hirdetünk győztest, 50 év alatt és 50 év felett. Igény esetén snowboardos futamot is indítunk. A rajt délután 13:00 órakor lesz.

A Megyei Sí és Szánkó diákolimpia régi hagyományokkal rendelkező verseny. A hétfői nap kerül sor a síversenyre, a keddi nap pedig a szánkósoké. Lehetőség szerint a síversenyen két futamos óriás műlesikló versenyt rendezünk. Nevezésre mindkét nap 9:30 és 10:30 között van lehetőség, a rajt 10:30-kor lesz! A nevezés ingyenes.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A versenyek alatt (ahogy a többi havas napon is) lehetőség van a sífelvonó használatára 2500 Ft-os felnőtt vagy 1500 Ft-os diák napijegy váltásával. A verseny után a síházban mindenkit szeretettel várunk egy teára, zsíros kenyérre.

Szeretnénk minél több emberrel megszerettetni a sísportot és megmutatni, hogy ehhez nem kell feltétlenül külföldre utazni, szerényebb körülmények között ugyan, de a Pécsi Sípályán is sok öröm várja az odalátogatót.
Minden új és régi sporttársnak, téli sportokat szerető családnak ajánljuk, ezt a különleges eseményt. 
2015.02.03. 21:26:21 skioutlet
Nagyon szurkolunk! Úgy nézem lesz hó bőven:
http://www.snow-forecast.com/resort...s/Pecsi-Sipalya/6day/top

Jó szervezést!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 272 vendég és 21 regisztrált felhasználó látogatja.