Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alfa Romeo Kupa - képes beszámoló

2005. február 26. St. Corona (Alsó-Ausztria)

2005.02.28. Wesselényi Andrea

54 csapatban összesen 139 induló vett részt az első Alfa Romeo amatőr csapatversenyen. A síverseny a Lavina Sport szervezésében korábban Volvo Kupaként ismert amatőr gyermek, később családi csapatverseny-sorozat folytatásként került megrendezésre az alsó-ausztria St. Corona síterepen.
Mindvégig hóesésben, de kellemes időben és hangulatban zajlott a verseny, melyen családi, férfi, női és vegyes csapatok mérkőztek meg egymással. Voltak, akik elszántan győzni jöttek, míg mások csak a buli kedvéért neveznek be egy ilyen megmérettetésbe. Legtöbbünknek először adatott meg, hogy igazi versenypályán élesben próbáljuk ki az óriásműlesiklást. A délutáni eredményhirdetésen minden résztvevő oklevelet, az első három helyezett csapat pedig érmet és kupát vehetett át. A legtávolabbról érkező csapatnak járó különdíjat a miskolci Kocsis család érdemelte ki. A versenyt az Alfa Romeo és a Nordica támogatta, melynek köszönhetően a rendezvény ideje alatt a St. Corona környéki hegyi utakon lehetőség nyílt Alfa Crosswagon Q4 tesztvezetésre, a sípályán pedig a Nordica léccsalád legújabb modelljeit lehetett kipróbálni. A rendezvény tombolával zárult, ahol értékes ajándékok találtak gazdára.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Ofnerhof - Familie Gruber
Családi Biogazdaság a megújult St.Corona/Unternbergi síiskolától 150 méterre, Mönichkirchen-Marienseetől 9 km-re. Gyermekek részére: játszószoba és játszótér. Ellátás: háztáji termékek reggelire.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.