Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alfa Romeo Kupa - képes beszámoló

2005. február 26. St. Corona (Alsó-Ausztria)

2005.02.28. Wesselényi Andrea

54 csapatban összesen 139 induló vett részt az első Alfa Romeo amatőr csapatversenyen. A síverseny a Lavina Sport szervezésében korábban Volvo Kupaként ismert amatőr gyermek, később családi csapatverseny-sorozat folytatásként került megrendezésre az alsó-ausztria St. Corona síterepen.
Mindvégig hóesésben, de kellemes időben és hangulatban zajlott a verseny, melyen családi, férfi, női és vegyes csapatok mérkőztek meg egymással. Voltak, akik elszántan győzni jöttek, míg mások csak a buli kedvéért neveznek be egy ilyen megmérettetésbe. Legtöbbünknek először adatott meg, hogy igazi versenypályán élesben próbáljuk ki az óriásműlesiklást. A délutáni eredményhirdetésen minden résztvevő oklevelet, az első három helyezett csapat pedig érmet és kupát vehetett át. A legtávolabbról érkező csapatnak járó különdíjat a miskolci Kocsis család érdemelte ki. A versenyt az Alfa Romeo és a Nordica támogatta, melynek köszönhetően a rendezvény ideje alatt a St. Corona környéki hegyi utakon lehetőség nyílt Alfa Crosswagon Q4 tesztvezetésre, a sípályán pedig a Nordica léccsalád legújabb modelljeit lehetett kipróbálni. A rendezvény tombolával zárult, ahol értékes ajándékok találtak gazdára.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Ofnerhof - Familie Gruber
Családi Biogazdaság a megújult St.Corona/Unternbergi síiskolától 150 méterre, Mönichkirchen-Marienseetől 9 km-re. Gyermekek részére: játszószoba és játszótér. Ellátás: háztáji termékek reggelire.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.