Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Skier's Journey: véget ér kedvenc filmsorozatunk

2016.12.27. 2016.12.28. Bata Attila | frissítve: 2016.12.28.

A világ síelős társadalma által is elismeréssel fogadott sorozat az idén az utolsó részeihez ért. A kanadai filmes és fotós, Jordan Manley a világ legérdekesebb síterepeit járta be kamerájával és lenyűgöző képi világú, csodálatos filmeket készített kalandjairól.
Jordan Manley úgy döntött, hogy befejezi a sorozatot, amelyet 2010-ben kezdett el. A Skier's Journey (Egy síelő utazása) című sorozata hamarosan sokak kedvencévé vált. Itt a portálunkon is tettünk fel részeket ebből a sorozatból, és a La Grave környékéről szóló alkotás nagyon sokáig a legkedveltebb videónak bizonyult olvasóink körében.

La Grave
A 2010-es sorozat Kasmírral (Himalája) kezdődött, majd számos izgalmas helyen játak, többek között Argentína, Izland, Japán vagy Kína hegyeiben vagy Dubaj fedett csarnokában.

Az utolsó, a negyedik sorozat három epizódjára kicsit sokat kellett várni. Ennek szerencsétlen okai voltak. Manley 2014-ben hegyikerékpározás közben bukott. Nem volt súlyos, de arra elég volt, hogy a szezont ki kellett hagynia. Ennél banálisabb volt, hogy 10 hónappal a balesete után a síbakancsát próbálta fel, felállt, majd beverte a fejét egy polcba. Az újabb eséssel csak rásérült korábbi fájós lábára, így hosszú ideig csak a lassú séta maradt számára a legkeményebb fizikai mozgás.

Az utolsó szezon előzetese
Szerencsére a dolgok jobbra fordultak, a sebek begyógyultak és ott folytatta a sorozatot, ahol abbahagyta. Elkészült az utolsó három rész, amelyben Iránba, Kínába és az utolsó részben szülőföldjére Brit Kolumbiába látogatott el.

A magunk részéről sajnáljuk, hogy véget ér a sorozat. Az elmúlt szezonok filmjeit itt lehet megtekinteni.

Az utolsó szezon első része: Irán
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.