Menü ≡

DVD-ajánló: Attack of La Nina

2011.12.01. | Szerző: sielok.hu
A 2010/11-es szezon az egyik legkeményebb telet hozta Észak-Amerikában. Az extrém hideget és a sok csapadékot a La Nina-nak köszönhették. Sok ember a lakásból se nagyon mozdult ki, a freestyle sízők azonban élvezték a dolgot.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Észak-Amerikában a 2010/11-es tél az egyik leghosszabb és legcsapadékosabb síszezont produkálta, melyet a La Nina nevű időjárási jelenséggel magyaráznak. Ezen a télen forgatták az "Attack of La Nina" című dokumentumfilmet igazi freestyle szupersztárok főszereplésével.

A több tucat kamerával, hatalmas stábbal és a legmodernebb technikával forgatott felvételeken elképesztően látványos ugrásokat, figurákat láthatunk háttérben a temérdek mennyiségű porhóval.

A 2011-ben megjelent film trailere
A freestyle sízők szupermeredek lejtőkön száguldoznak, hihetelenül mély hóban és szédítő magasságokban Észak-Amerika monumentális síterepein, Coloradoban, Alaszkában, British Columbiában, Washingtonban, Kaliforniában és még számos világszínvonalú síterepen.

A szereplőgárda igen impozáns, többek között: Sean Pettit, Rory Bushfield, Cody Townsend, Colby West, James Heim és Callum Pettit is feltűnik a havas lejtőkön.

A film megvásárolható DVD-n: skimovie.com

Illetve letölthető online: itunes.apple.com
Az "Attack of La Nina" című film posztere
Az "Attack of La Nina" című film posztere
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »