Menü ≡

Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 2. rész

2012.09.11. | Szerző: Bata Attila
Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 2. rész A tél közeledtének egyik legbiztosabb jele, hogy megjelennek a következő szezon síelős filmjeinek első előzetesei. Többrészes összeállításunk második részében három újabb filmet mutatunk be az idei szezon választékából.
h i r d e t é s

BECAUSE

Ez a Two Plank vállalkozás első igazi nagyfilmje, amelyet két szezonon keresztül forgattak, de a trailer szerint is megérte kivárni, hogy a fiúk végezzenek a világ leghavasabb lejtőin. A filmben 22 sportolót követnek végig sziklákon, mélyhóban és egyéb helyszíneken. A film egy történetet mesél el, nagyon szépen fényképezve, tényleg élményszerűen. A film címe egy válasz. Miért is csináljuk ezt? CSAK.

BECAUSE

Hurts So Good

A síelés nem más mint érzelmek hullámvasútja. Egyszer fenn, egyszer lenn. Vannak mélypontok, csalódások, sérülések és komoly fájdalmak, amelyek a kitűzött célok elé állnak. Hiába a kudarcok, hiába a fájdalom, az igazi síelő újra és újra megpróbálja, mert kevés fájdalom tud ennyire jól esni.

Hurt So Good

Act Natural

A Toy Soldier Production nagyon egyszerűen készített filmet. Összegyűjtött néhány megszállottat, majd kamerával követte őket város-városra. Ezeken a fiúkon látszik a síelés imádata, látszik, hogy élvezik, amit csinálnak. Talán ezért is lett egy csoport ismeretlenből az elején, egy szoros baráti kör a szezon végére.

Act Natural

A két részben bemutatott hat film továbbra is csak a töredéke az idei szezon ajánlatának, hamarosan a következő hármas válogatással jelentkezünk.
2012.09.12. 22:35:16 cannibale
Jó lenne ha ezeket le lehetne innen tölteni ;)
2012.09.13. 16:17:13 Stani
üsd be a gúgliba, "free youtube download"
2012.10.24. 21:56:29 cannibale
Köszi Stani de nem a youtubeos letöltésre gondoltam :D hanem a teljes filmre. ;)Lehet félre érthető voltam ezért tényleg kösz.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »