Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freeride World Tour 2023: síelés a világ körül

2022.10.17. sielok.hu

A Freeride World Tour egy egyedülálló világkörüli versenysorozat, melyet idén 16. alkalommal rendeznek meg. A szervezők freeride sízőket és snowboardosokat várnak 5 ország kiváló síterepein rendezett futamokra.
A versenysorozat a kanadai Sziklás-hegység leghosszabb lesiklópályával, rendelkező Kicking Horse síterepén kezdődik, ahol tökéletes porhó várja a ridereket. A Sziklás-hegység izgalmai után Európában, a Pireneusokban folytatódik a megmérettetés:
  • 2023. január 13-18. - Kicking Horse Golden BC, Kanada
  • 2023. január 28 - február 2. - Baqueira Beret, Spanyolország
  • 2023. február 4-9. - Ordino Arcalís, Andorra
  • 2023. március 11-17. - Fieberbrunn, Ausztria
  • 2023. március 25 - április 2. - Verbier, Svájc
A versenyek "hotspot"-ja a fieberbrunni legendás 2119 m-es Wildseeloder csúcs. Csupán néhány éve fedezték fel ezt a vad kontúrú freeride terepet. Az első döntőt itt rendezik majd március közepén!

Bővebb infó: freerideworldtour.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.