Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Normafán tréningeztek a freeride bajnokság indulói

Gianni is elindul a snowboard versenyen

2013.01.24.

A Normafán tréningeztek a freeride bajnokság indulói Hamarosan elrajtol a freeride snowboard magyar bajnokság Franciaországban. A látványos, de kicsit sem veszélytelen verseny résztvevői a Normafán tartottak fizikai tréninget, felkészülve a megmérettetésre, közte a hegymászásra, a pálya viszontagságaira, és a csúszásra.
Gianni Annoni tavaly könnyített pályán versenyzett, ám most idén ő is vállalja a szűzhavas kalandot. A február 2-9. közötti Naturelle Freeride Fesztiválon a hódeszkások több ezer méter magasan, meredek, szűzhóval borított, sziklákkal tördelt, jelöletlen pályán bizonyítanak majd. Franciaország egyik legkedveltebb síparadicsoma, Vars régiója ad otthont a kilencedik alkalommal megrendezendő, Magyar Snowboard Szövetség által támogatott magyar freeride bajnokságnak. Ebből az apropóból látogattak el a Budai-hegyekbe a bajnokság indulói, a profi riderek, és Gianni Annoni, akik a megmérettetés előtt hazai pályán tartottak erőnléti edzést.

A Naturelle team tagjai bár tapasztalt snowboardosok, még számukra is nehézséget okozott a Normafa jeges lejtője. Gianninak ugyan nemrég műtötték a térdét, elszántsága nem ismer akadályokat: kivallóan teljesítette a fizikai és technikai feladatokat. "Nagyon jeges volt a pálya, nehezen lehetett venni az íveket, a szűzhónak már nyoma sem volt, de megoldottam a feladatot. A jelöletlen pályákon hasonlóan nehéz szakaszokkal találkozhatunk, ezért ez tökéletes tréning volt"- mondta Gianni.

A Naturelle Freeride Magyar Bajnokságot február 2-9. között rendezik meg, így az indulóknak már nem maradt sok idejük maradt technikájuk finomítására életük egyik legnagyobb kihívása előtt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.