Menü ≡

Naturelle Freeride Tour - az 1. forduló eredményei

2013.12.11.
Naturelle Freeride Tour  - az 1. forduló eredményei Egy tucat versenyző, síelő és snowboardos állt rajthoz Ausztriában a tízéves freeride snowboard és sí európai kupasorozat első állomásán. A síelők közül Szepessy Dávid, a snowboardosoknál Czéh-Tóth Mátyás lett a legjobb férfi versenyző. A snowboardos lányoknál Serdült Veronika győzött.
h i r d e t é s
A versenyt megelőző két napban folyamatosan szakadt a hó az osztrák Bad Gastein-ben, így vasárnapra, a verseny napjára tökéletes körülmények és 60 cm friss hó várta a freeride versenyzőket a pályán kívüli megmérettetésen.

A szervezőknek és a ridereknek kijutott az izgalomból. A nagy esélyesnek számító Ács Tamás egy hatalmasat bukott, amikor elugrott az egyik szikláról, így férfi sí kategóriában ismét Szepessy Dávid lett az első. Snowboardban Czéh-Tóth Máté győzött, aki a world freeride tour-on 5. helyen végzett Szász Csongort utasította maga mögé.

A lányoknál Serdült Veronika szerezte meg az elsőséget, olyan bátorsággal és technikával csúszva, amelyet idáig magyar női snowboardostól még nem láthattunk.

A 10 éves születésnapját ünneplő freeride verseny második fordulója, a magyar bajnokság február 1-8. lesz, a franciaországi Vars-ban.

A verseny eredményei:

Sí - férfi
1. Szepessy Dávid
2. Nils Antons
3. Ács Tamás

Snowboard - nő
1. Serdült Veronika
2. Fazekas Borbála

Snowboard - férfi
1. Czéh-Tóth Máté
2. Szász Csongor
3. Szász Ábel
4. Kun Balázs
5. Farkas Gábor
6. Juhász Péter
7. Szolnoki Péter
8. Miskolczy Péter
9. Szendrő Péter
2013.12.15. 13:54:49 b.aron
"A nagy esélyesnek számító Ács Péter egy hatalmasat bukott" az Ács Tamás és nem Péter! :)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó egyesületek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »