Menü ≡

10 éves a Naturelle Freeride verseny

2013.10.31.
10 éves a Naturelle Freeride verseny Nagyszabású országos és nemzetközi bajnoksággal ünnepli tízedik évfordulóját a legextrémebb hazai szervezésű sí- és snowboard verseny. A Naturelle Freeride Europe Tour osztrák és két franciaországi állomásán a legprofibb versenyzők csapnak össze, akik közel 3000 méter magas hegyfalakról csúsznak le.
h i r d e t é s
Tíz év telt el azóta, hogy megrendezték az első Naturelle Freeride országos bajnokságot a franciaországi Puy Saint Vincent-ben. Az évfordulót idén az eddig valaha volt legextrémebb országos és nemzetközi snowboard versenysorozattal ünneplik a szervezők, ahová a profik mellé a kezdőket is várják a szervezők. A freeride snowboard nemcsak a profik sajátja. A pályán kívüli szűzhavas csúszás a sport valódi lényege, ahol a snowboardos egy olyan különleges életérzéssel találkozik, amely a korlátok nélküli teljes szabadság, a természettel való egybeolvadást mutatja meg. A Naturelle freeride táborok minden évben azért valósulnak meg, hogy ezt az érzést átadják a sport szerelmeseinek. A verseny mellett oktatást, túrákat és lavinatréninget szerveznek, hogy mindenkinek lehetősége legyen kipróbálni önmagát.

Az országos és nemzetközi bajnokság első állomása Bad Gastein és hegyvidéke december 5-től 8-ig, február 1-jén pedig a Franciaországi Vars-ban folytatódik a verseny. A végső futamot március 22-én Puy Saint Vincent-ben rendezik meg, ott, ahonnan tíz évvel ezelőtt indult a sportág. További információ és részletes program: www.freeride.naturelle.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »