Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét lesz Freeski Day Mátraszentistvánon

2013.02.07. 2013.02.09. | frissítve: 2013.02.09.

Ismét lesz Freeski Day Mátraszentistvánon A 2012-es nagy sikerre való tekintettel, 2013-ban február 16 és 17 között ismét megrendezésre kerül a magyarországi freestyle síelők rendezvénye, a FREESKI DAY Mátraszentistvánon.
A rendezvény nem csak a lelkes kezdőknek kínál egy egyedülálló lehetőséget, hogy a profiktól tanuljanak, hanem a magyar síoktatóknak is felkínál egy freestye sí oktató képzést, hogy a hozzájuk kerülő ugrálni vágyókat szakszerűen és biztonságosan taníthassák meg az alapokra.

Az oktatás mellett idén is megrendezzük amatőr slide versenyünket, ahol a résztvevők összemérhetik tudásukat. A versenyt követően, egy nagy bulival zárjuk az első napot, majd másnap egy válogatott edzés kerül megrendezésre.
A Freeski Dayre látogatókat Magyarország legjobb freestyle síelői oktatják, tudásszint alapján felosztott csoportokban:
  • Sípos András
  • Visy Dóri
  • Kiss Dániel
  • Bánkúty Bence
  • Trso Lukas
  • Csanaky Péter
  • Miklósvári Ambrus
  • Tóth Ádám
  • Stiller Tamás
  • Erdélyi Martin
Rengeteg kiegészítő program mellett (amatőr slide verseny, freeski tesztelés, apress ski,...) idén először kerül megrendezésre az első önálló freestyle sí kupafutam, a rendezvény második napján.

FREESKI DAY KUPAFUTAM

A verseny különlegessége nem csak abban áll, hogy kizárólag freestyle síelők számára lett megrendezve, hanem az új résztvevők számára külön amatőr kategóriát is indítunk. Támogatóinknak köszönhetően számtalan értékes nyeremény vár a résztvevőkre.

Versenyszám: Slopestyle
Kategóriák: Gyerek amatőr, gyerek igazolt, junior amatőr, junior igazolt, felnőtt amatőr, felnőtt igazolt

Sok szeretettel várnak minden kedves freeskiert, freestyle síelni vágyót és freestyle síelést oktatni vágyó síoktatót! További információk: www.freeskiday.hu
Bánkúty Bence, Ridespot KSE
Tel: 30/241-8354
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.