Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét lesz Freeski Day Mátraszentistvánon

2013.02.07. 2013.02.09. | frissítve: 2013.02.09.

Ismét lesz Freeski Day Mátraszentistvánon A 2012-es nagy sikerre való tekintettel, 2013-ban február 16 és 17 között ismét megrendezésre kerül a magyarországi freestyle síelők rendezvénye, a FREESKI DAY Mátraszentistvánon.
A rendezvény nem csak a lelkes kezdőknek kínál egy egyedülálló lehetőséget, hogy a profiktól tanuljanak, hanem a magyar síoktatóknak is felkínál egy freestye sí oktató képzést, hogy a hozzájuk kerülő ugrálni vágyókat szakszerűen és biztonságosan taníthassák meg az alapokra.

Az oktatás mellett idén is megrendezzük amatőr slide versenyünket, ahol a résztvevők összemérhetik tudásukat. A versenyt követően, egy nagy bulival zárjuk az első napot, majd másnap egy válogatott edzés kerül megrendezésre.
A Freeski Dayre látogatókat Magyarország legjobb freestyle síelői oktatják, tudásszint alapján felosztott csoportokban:
  • Sípos András
  • Visy Dóri
  • Kiss Dániel
  • Bánkúty Bence
  • Trso Lukas
  • Csanaky Péter
  • Miklósvári Ambrus
  • Tóth Ádám
  • Stiller Tamás
  • Erdélyi Martin
Rengeteg kiegészítő program mellett (amatőr slide verseny, freeski tesztelés, apress ski,...) idén először kerül megrendezésre az első önálló freestyle sí kupafutam, a rendezvény második napján.

FREESKI DAY KUPAFUTAM

A verseny különlegessége nem csak abban áll, hogy kizárólag freestyle síelők számára lett megrendezve, hanem az új résztvevők számára külön amatőr kategóriát is indítunk. Támogatóinknak köszönhetően számtalan értékes nyeremény vár a résztvevőkre.

Versenyszám: Slopestyle
Kategóriák: Gyerek amatőr, gyerek igazolt, junior amatőr, junior igazolt, felnőtt amatőr, felnőtt igazolt

Sok szeretettel várnak minden kedves freeskiert, freestyle síelni vágyót és freestyle síelést oktatni vágyó síoktatót! További információk: www.freeskiday.hu
Bánkúty Bence, Ridespot KSE
Tel: 30/241-8354
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.