Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban

2012.01.24.

Az első ausztriai freestyle világkupa Murauban 2012. január 21-én rendezték meg az első freestyle világkupát Ausztriában, mégpedig a Kreischbergen. A versenyzők 11 országból érkeztek és 3000 néző látta élőben az elképesztő trükkjeiket. A tv-s közvetítés pedig nagyszerű reklámja volt ennek a feltörekvő sportágnak.
Az első helyen a nőknél a kanadai Rosalind Groenewoud, míg a férfiaknál a francia Xavier Bertoni végzett. Az osztrákok fiatal csapata Daniela Bauerrel és a muraui Andi Siebenhoferrel is kitartóan küzdött, de ők nem tudtak az elsők között végezni. A verseny azonban mindenképp fontos "bemelegítés" volt az összes versenyző és persze a rendezők számára is a 2015-ös kreischbergi világbajnokságra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Da Capo Hotel
2014 januárjában újranyitott szálloda magyar személyzettel, a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 400 méterre. 2, 3 és 4 ágyas tágas szobák reggelivel, vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.