Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Nine Knights megérkezett Olaszországba

2015.04.16.

A Nine Knights megérkezett Olaszországba, Livignoba és szinte mindenkit sokkolt a látvány az őrült pálya miatt. A meghívott riderekkel együtt olyan ez mint egy X-Games, és idén először a snowboardosok is szerepet kapnak.
Tagadhatatlan, ez a hét tele lesz napfelkeltés, napnyugtás menetekkel, éjszakai fotózásokkal és a legkeményebb körökkel... hihetetlen lesz!

A legnagyobb show-t a több mint 40 meghívott versenyző garantálja. A
Mottolino Fun Mountain parkba 150.000 m3 havat mozgattak meg úgy, hogy idén egy új, sokkal kreatívabban megépített pályán csúszhassanak a résztvevők. A 4 fő elem közé tartozik a 25 méteres nagy ugrató, a Blue Tomato Cannon Rail, az O’Neill #unresonable és a komoly méretű Monster Energy mini félcső kombináció.

Nassim Guammaz és Jake Collins gördeszkások is a városban vannak, és a mini félcsőben nyomatták a síelőkkel és boardosokkal együtt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Hotel Loredana csillagcsillagcsillag
3 csillagos, 1 hetes turnusban foglalható hotel 150 méterre Livigno legközelebbi sípályájától/ülőliftjétől és 1,5 km-re a város központjától. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, félpanzióval, vagy teljes ellátással, ingyenesen használható szaunarészleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.