Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Új elemekkel bővült Ausztria legnagyobb snowparkja

2019.10.18. | Szerző: sielok.hu
A Flachauwinkl Shuttleberg síterepén található Absolut Park az elmúlt 20 évben nem csupán Ausztria legnagyobb snowparkja lett, de Európa egyik legnépszerűbbje is. A parkot a nyár folyamán izgalmas új elemekkel bővítették.
A snowpark teljes hossza több mint másfél kilométer, és 7 változatos szakaszból áll, több mint 100 akadállyal. Itt minden tudásszintű freestyleos megtalálja a neki való pályát.

A park személyzete nyáron azon dolgozott, hogy a síelők és boardosok új, kreatív akadályokon gyakorolhassanak a télen. Újdonság például az 1 méteres Ball, a 6 méter hosszú battleship box, a 6 méteres flatrail, a 9 méteres firecracker rail, a 10 méteres S-korlát, vagy a 6 méter hosszú flatdonkey tube, ld az alábbi ábrákon.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A pálya hét szakaszán lehetőség van ugratni, szlalomozni, új trükköket begyakorolni, félcsőben siklani, akár kezdőként is. A félcső 100 méter hosszú, 4 méter magas oldalfalakkal. Ha valaki kellőképpen elfáradt, a Chill House-ban pihenheti ki fáradalmait. Napos időben a kihelyezett piknikasztalok mellett lehet ellesni a többiek új trükkjeit.
Absolutpark Goodlife - Episode 1: Pre Season
További infók és videók: absolutpark.com
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 63 vendég és 7 regisztrált felhasználó látogatja.