Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új elemekkel bővült Ausztria legnagyobb snowparkja

2019.10.18. sielok.hu

A Flachauwinkl Shuttleberg síterepén található Absolut Park az elmúlt 20 évben nem csupán Ausztria legnagyobb snowparkja lett, de Európa egyik legnépszerűbbje is. A parkot a nyár folyamán izgalmas új elemekkel bővítették.
Az Absolut Park Ausztria legnagyobb snowparkja, hatalmas ugratókkal
Az Absolut Park Ausztria legnagyobb snowparkja, hatalmas ugratókkal
A snowpark teljes hossza több mint másfél kilométer, és 7 változatos szakaszból áll, több mint 100 akadállyal. Itt minden tudásszintű freestyleos megtalálja a neki való pályát.

A park személyzete nyáron azon dolgozott, hogy a síelők és boardosok új, kreatív akadályokon gyakorolhassanak a télen. Újdonság például az 1 méteres Ball, a 6 méter hosszú battleship box, a 6 méteres flatrail, a 9 méteres firecracker rail, a 10 méteres S-korlát, vagy a 6 méter hosszú flatdonkey tube, ld az alábbi ábrákon.
A snowpark új elemei | Forrás: absolutpark.com
A snowpark új elemei | Forrás: absolutpark.com
A pálya hét szakaszán lehetőség van ugratni, szlalomozni, új trükköket begyakorolni, félcsőben siklani, akár kezdőként is. A félcső 100 méter hosszú, 4 méter magas oldalfalakkal. Ha valaki kellőképpen elfáradt, a Chill House-ban pihenheti ki fáradalmait. Napos időben a kihelyezett piknikasztalok mellett lehet ellesni a többiek új trükkjeit.
Absolutpark Goodlife - Episode 1: Pre Season
További infók és videók: absolutpark.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.