Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rookie of the Year versenyt hirdet a Ski amadé régió

2021.09.30. sielok.hu

A következő, 2021/2022-es téli szezonban a Ski amadé második alkalommal rendezi meg a „Rookie of the Year”, azaz „Az év újonca” versenyt. A Ski amadé ezzel a kezdeményezéssel a fiatal, lelkes snowboardosok és freeskierek tehetségét szeretné támogatni, akik a snowparkok világában szeretnének nevet szerezni maguknak.
Snowpark Grossarltal síterepén | Kép: grossarltal.info, Ski amadé
Snowpark Grossarltal síterepén | Kép: grossarltal.info, Ski amadé
Szeptembertől a 15 évesnél idősebb lányok és fiúk részt vehetnek „Az év újonca” versenyen. A jelentkezés egy legfeljebb 60 másodperces videoklippel történik, amelyben a pályázók megmutathatják képességeiket. Az egyetlen szabály: a klipnek a 10 Ski amadé hópark egyikében kell készülnie.

A beérkezett pályázatok közül egy belső zsűri választja ki a legjobbakat, akik aztán egy szakmai zsűri előtt bizonyíthatnak, hogy megkapják az áhított újonc helyek egyikét. Ideális esetben a négy helyre egy-egy lány és fiú kerül a freeski és a snowboard sportágakban egyaránt. Ők exkluzív „Ski amadé Sponsor-Me” szerződést kapnak, rengeteg előnnyel: Ski amadé szezonbérlet, vásárlási utalványok a Blue Tomatótól, szakmai edzés és exkluzív lehetőség, hogy betekinthessenek az Absolut Park csapatfotózás kulisszái mögé.
10 freestyle snowpark várja a fiatalokat a régióban | Kép: Ski amadé
10 freestyle snowpark várja a fiatalokat a régióban | Kép: Ski amadé
Az újonc kezdeményezésre először 2018/2019 telén került sor. A Ski amadé nagy hangsúlyt fektet a fiatal freeskierek és snowboardosok tehetségének támogatására, hogy a freestyle szcénában érvényesülhessenek. Az időközben 17 éves pinzgaui Matěj Švancer egyike a Ski amadé első három újoncának, és immár teljes jogú tagja az osztrák freeski csapatnak. 2021-ban kétszeres junior világbajnokként könyvelte el eddigi legnagyobb sikerét. Egyébként „Az év újonca” verseny győztesei lesznek az új RIDE Ski amadé kampány arcai is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.