Menü ≡

Vasárnaptól újra hetente lesz Havazin az RTL Klubon

2012.11.28. | Szerző: Gémes Renáta
Vasárnaptól újra hetente lesz Havazin az RTL Klubon Akik imádják a telet, és lázba jönnek a havas sportok láttán, készüljenek: december 2-án vasárnap délben indul a Havazin az RTL Klubon! Száguldás a sípályán, extrém síélmények, praktikus tanácsok, csetlő-botló sztárok havas élményei...
h i r d e t é s
...valamint a magyar és a nemzetközi sísport versenyzőinek izgalmas szereplése, a legvonzóbb síterepek, no és sok-sok hó: ezt mind megmutatjuk a Havazinban.

Az első adásban Ördög Nórát követjük kameránkkal. Az X-Faktor pihenésre vágyó műsorvezetőjét egyik legkedvesebb barátja, Müller Attila vitte el síelni az utószezonban.
Nóra a forgatás ideje alatt még nem volt várandós, így bátran nekivágott a lejtőknek, sőt elindult Innerkremsben egy síversenyen is, amit kategóriájában megnyert. Egy egészen különleges kalandra is vállalkozott. Hogy mi volt ez, és hogy Ördög Nóra számára milyen tapasztalatokkal végződött, kiderül az adásból.
Az alpesi Sívilágkupa szezonnyitó helyszínén is jelen voltunk az ausztriai Söldenben. A hangulatjelentés után pedig ellátogatunk a megújuló eplényi sípályára, majd a legeredményesebb magyar versenyző, Miklós Edit szárazedzéséből láthatnak nézőink ízelítőt. A Világkupa-pontszerző alpesi síző célja, hogy a Vk-sorozatban az első hatban végezzen. Munkáját egyre többen támogatják, novembertől a Weltauto segíti felkészülését.
A Havazin 2012. december 2-án nyolcadik szezonját kezdi, és a már megszokott időpontban jelentkezik vasárnaponként 12:10-től.

A két műsorvezető Molnár Andrea és Világi Péter.

A magazin weboldala: www.havazin.hu
2012.11.28. 10:19:21 Szőllős Péter
Inkább menjetek ki a jó levegőre vasárnaponként!
2012.11.28. 11:49:26 Zsuzsoo
Én sem értem miért pont vasárnap délben kell ennek a magazinnak műsoron lennie!
Nem véletlen hogy szinte mindet utólag felvételről láttam, mert ilyenkor szerintem a téli sport és természet kedvelő emberek nem ücsörögnek otthon!
2012.11.28. 13:42:06 Eszteván
Nyugi van emberek, vissza lehet nézni a weboldalukon az adást este is :), amikor hazaértünk sízésből. Én pl. a város melletti sípályára este járok ki hétvégén is, mivel olyankor már kevesebben vannak. Engem a műsorban az zavar, hogy bulvár jellegű, nem az, hogy mikor adják.
2012.11.28. 17:23:09 minerel
nem nem...azért menjetek inkább a levegőre mert többet ér a szabadban sétálás mint ezt a gagyihalmot megnézni.
2012.11.29. 12:16:01 százas
Ez meg a testvérkéje nálunk nem világítanak.
2012.11.29. 13:44:04 huligan
Az igazság az, hogy amióta rájöttem, hogy a Havazin nem a síelőknek és a hósport kedvelőinek szól, azóta nem kritizálom... Ez egy érdekes műsor azoknak, akik a szappanoperák és a négy fal világában élnek...
2012.12.02. 15:02:06 Emőke07
Egyetértek az elöttem szólóval!
Nézhetetlen, bár én csak 5 percig bírtam...
Persze, izlések és pofonok!
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »