Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnap délben lesz a Havazin idei első adása

2007.11.15.

Megtartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját a Havazin c. Tv műsor, mely harmadik szezonját kezdi meg az RTL-en. A első műsor november 18-án lesz és ettől kezdve vasárnaponként 12.05-kor tűzik műsorra ezt a programot egészen március 9-ig. A sajtótájékoztatón a Sí Szövetség is beszámolt idei terveiről.

Szóba került az alpesi szakág felzárkóztatási programja és annak vezetője, az olasz Ezio Ferin is, aki úgy gondolja, hogy nagyon sokat segíthet a mieink előrelépésének megtervezésében és annak megvalósításában.

A jelenlevők megismerhették Berecz Anna terveit is, aki a junior világbajnokságon szeretne idén a harmincba kerülni és a gyorsabb számokban is előre lépni. Berecz Anna személyében magyar résztvevője is lesz az alpesi sí Világkupa-sorozat európai versenyeinek.

"A tizenkilenc éves tehetség augusztus 13-tól szeptember 17-ig Chilében készült fel a megmérettetésekre, a válogatott pedig négy edzőtáboron van túl az új olasz tréner, Ezio Ferin irányításával, így remélhetőleg mindenki jól állapotban kezdi meg az idényt" - mondta a hazai síszövetség sajtótájékoztatóján Dobor Dezső főtitkár.

Megemlítette még, ha ma lenne az olimpia, Berecz alanyi jogon indulhatna az ötkarikás játékokon, majd hozzátette, reményeik szerint így lesz három év múlva is. Az esély adott, ugyanis a Vk-sorozat európai versenyein rendszeresen fel fog tűnni Berecz, igaz, azt még nem jelölték ki, hogy konkrétan mely viadalokon indul majd.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.