Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

100 éves falécekkel csúsztak a Mátrában

2015.02.03. sielok.hu

100 éves falécekkel csúsztak a Mátrában Számos résztvevője volt a 2015. január 31-én, a Mátraszentistvánon megrendezett retro síversenynek. Hagyományteremtés céljával, a Síparkban szervezett verseny az elmúlt évszázad sísportban lezajlott fejlődését mutatta be. 100 éves falécekkel és retro hódeszkákkal nosztalgiáztak a téli sport szerelmesei.
Január utolsó szombatján szervezett, Mátra Ski Classic elnevezésű sí és snowboardverseny egy olyan szórakoztató sportos program, amely a sísport úttörői előtt kívánt tisztelegni. "A versenykiírásnak megfelelően három kategóriában lehetett nevezni: veterán felszerelésben – antik fémkötéses vagy bőrszíjas autentikus fából készült síléccel és századelőre jellemző korhű ruházattal, 1995. év előtt készült felszereléssel – síléccel, sícipővel és öltözettel, valamint retró snowboarddal és a kornak megfelelő ruházattal. A győzteseket oklevéllel és tárgyjutalommal jutalmaztuk" – mondta Tihanyi Zsolt, a Kalandbázis ügyvezető igazgatója, a síverseny ötletgazdája.
Tihanyi Zsolt, a síverseny ötletgazdája
Tihanyi Zsolt, a síverseny ötletgazdája
Majd hozzátette: "jó volt látni, hogy Harmat Rózsa, a 17-szeres magyar bajnok snowboardos is időutazást tett édesanyja 20 éves hódeszkáján, aki profihoz méltóan helytállt, és egyben kiemelte, hogy az elmúlt két évtized is mekkora fejlődést hozott a sportágban. Az érdeklődésre való tekintettel a mókás síversenyt jövőre is megrendezzük."
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.