Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok 2005/2006: Cortina d'Ampezzo, Olaszország

2005.10.18. Bata Attila

Újdonságok 2005/2006:  Cortina d'Ampezzo, Olaszország Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a magyarok által is kedvelt síterepek idei újdonságait mutatjuk be, ezúttal az olaszok egyik méltán világhírű terepén, Cortina d'Ampezzo környékén néztünk szét.
Az egykori Téli Olimpia házigazdája idén is sokat költ modernebb és jobb liftekre, kicserélnek néhány szebb napokat látott régi ülőszékes liftet.

A Cristallo területen állítják üzembe a Padeon névre keresztelt modern négyülésest, az egykori dupla ülőszékes helyén. Az új lift óránként 2160 síelőt tud majd szállítani. A Tofana részen búcsút veszünk a Col Taron és Pie Merlo duplaszékes liftektől és a helyükre egy hatszemélyes gyorslift kerül, amelyet majd Roncato Festis vagy  Tofana Express néven lehet beazonosítani a legújabb pályatérképeken. A hatszemélyes kapacitása 2200 utas óránként.  

Cortina d'Ampezzo (1224m-2939m) a Dolomitok kedvelt terepei közé tartozik, főleg a völgy és a csúcs közötti jelentős, 1717 méteres szintkülönbség miatt. A terepen 101 pálya van összesen 120 kilométer hosszúságban, amelyek összeköttetése liftekkel és buszokkal megoldott. A liftek kisebbik része húzólift, a pályák nagy része hóbiztos. A tervek szerint valamikor november elején kezdődik a szezon - a hóviszonyoktól függően.

KOMMENTEK

Szállástipp
Residence Civetta csillagcsillag
Modern 2-8 fős apartmanokból álló ház, 100 m-re Civetta felvonóitól. A minőségi fa bútorokkal felszerelt apartmanok mindegyikében található LCD TV. További szolgáltatások: szauna, sószoba, ingyenes WIFI, sítároló, gyerekeknek játszószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.