Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az ország legnagyobb sítábora: egy pozitív kezdeményezés

2005.10.25. sielok.hu

A nyári időszak alatt született meg egy olyan esemény szervezésének az ötlete, ami elérhetővé teszi a középiskolások számára a síelést és snowboardozást és ezáltal népszerűsíti ezeket sportokat. Ezzel az összefogással minden résztvevő a lehető legtöbbet kapja.

A középiskolásoknak szóló, "Az ország legnagyobb sítábora" névvel illetett kezdeményezést. szakmai részről Schäffer János, a sí diákolimpiák jól ismert szervezője támogatta, míg  oktatóként a Noworks vizsgázott oktatói csapata jelentkezett. Egy utazási iroda vállalta, az utazás, szállás szervezését, a síbérletek kedvezményes beszerzését és testnevelők tájékoztatását. Szerencsére az ötlet szponzori oldalon is meghallgatásra került és két, a téli sportokhoz kötődő márka is támogatásáról biztosította a szervezőket.  

A tábor részvételi díja 39.900 Ft, amely tartalmazza az utazást, a 4 napos síbérletet, a szállást és a félpanziós ellátást, egy esti gyógyfürdőzést és 2 esti bulin való részvételt, illetve minden diák számára egy 4 ezer Ft értékű rendezvény pólót. A helyszínen a diákoknak lehetőségük lesz Atomic síléceket tesztelni. A 4. napon az iskolák között versenyt rendezünk, amelyen értékékes nyeremények várnak a győztesekre. További előny számukra, hogy a résztvevő diákok közül 3 fő visszanyeri utazásának árát.

A szervezők örülnének, ha testnevelő tanárok a saját iskolájukból hoznának csapatokat, hogy mindenkinek legyen egy szűkebb mag, akit ismer, de ugyanakkor kihasználhassák közösség előnyeit. Természetesen egyéni jelentkezés is lehetséges.

Az ország legnagyobb sítábora
2006. január 22-27.
Chopok, Szlovákia

Web: www.utazas.info

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Besenova csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel a Gino Paradise termálfürdő és aquapark területén, 15 km-re Rózsahegy és 27 km-re Chopok/Jasna síterületeitől. A szálloda vendégei részére ingyenes a belépő a Besenova élményfürdőbe (medencék, csúszda).
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.