Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Arnold Schwarzenegger mindenkit síelni hív Kaliforniába

2005.11.03. Bata Attila

Arnold  Schwarzenegger mindenkit síelni hív Kaliforniába A jó bornak is kell cégér, és a jó síterepeknek is kell reklám - még akkor is, ha azok Kaliforniában vannak. A kaliforniai turisztikai hivatal kampányt indított az állam - egyébként világszínvonalú - síterepeinek népszerűsítésére.
Remek ötletnek bizonyult, hogy megnyerték maguknak az állam kormányzóját Arnold Schwarzeneggert, hogy szerepeljen és síeljen (!) egy félperces reklámfilmben.

Schwarzenegger nyitó mondataival indul a klip és a végén még a lejtőkön is feltűnik, ezen persze nem kell meglepődni. Igazi osztrákhoz méltóan állítólag remekül síel. A film egyébként erősen a fiatalokat célozza meg rengeteg ifjú titán szerepeltetésével, az idősebbeknek pedig marad a Terminátor.

Schwarzenegger egyébként is nagy sírajongó, minden évben hazalátogat a kultikus kitzbüheli Világkupa futamra és egyes szemtanúk gyakran látják az amerikai Sun Valley terepén.

A reklámot novembertől zúdítják ránk, és a weboldalon már megtekinthető. A reklám látható lesz a legújabb Warren Miller film (Higher Ground) előtt minden moziban, sőt az Egyesült Államokba tartó nemzetközi repülőgépeken is "főműsoridőben" megy majd.
A film célja, hogy Kaliforniát népszerűsítse, ahol eddig is rengetegen síelnek, de főként hétvégén. Az amerikaiak jobban szeretik a hétvégi síeléseket mint az egyhetes síutakat. A kampány akkor lenne sikeres, ha a sikerülne minél több embert rábeszélni a síelésre hétköznapon is.

Aki teheti, fogadja meg a kormányzó szavait: "pakold be a naptejet, a bulizós szerkót és irány Kalifornia!". Ha valaki elmegy és esetleg találkozna vele, akkor azt a térdtartást a videón talán meg lehetne beszélni vele ...

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.