Menü ≡

Arnold Schwarzenegger mindenkit síelni hív Kaliforniába

2005.11.03. | Szerző: Bata Attila
Arnold  Schwarzenegger mindenkit síelni hív Kaliforniába A jó bornak is kell cégér, és a jó síterepeknek is kell reklám - még akkor is, ha azok Kaliforniában vannak. A kaliforniai turisztikai hivatal kampányt indított az állam - egyébként világszínvonalú - síterepeinek népszerűsítésére.
h i r d e t é s
Remek ötletnek bizonyult, hogy megnyerték maguknak az állam kormányzóját Arnold Schwarzeneggert, hogy szerepeljen és síeljen (!) egy félperces reklámfilmben.

Schwarzenegger nyitó mondataival indul a klip és a végén még a lejtőkön is feltűnik, ezen persze nem kell meglepődni. Igazi osztrákhoz méltóan állítólag remekül síel. A film egyébként erősen a fiatalokat célozza meg rengeteg ifjú titán szerepeltetésével, az idősebbeknek pedig marad a Terminátor.

Schwarzenegger egyébként is nagy sírajongó, minden évben hazalátogat a kultikus kitzbüheli Világkupa futamra és egyes szemtanúk gyakran látják az amerikai Sun Valley terepén.

A reklámot novembertől zúdítják ránk, és a weboldalon már megtekinthető. A reklám látható lesz a legújabb Warren Miller film (Higher Ground) előtt minden moziban, sőt az Egyesült Államokba tartó nemzetközi repülőgépeken is "főműsoridőben" megy majd.
A film célja, hogy Kaliforniát népszerűsítse, ahol eddig is rengetegen síelnek, de főként hétvégén. Az amerikaiak jobban szeretik a hétvégi síeléseket mint az egyhetes síutakat. A kampány akkor lenne sikeres, ha a sikerülne minél több embert rábeszélni a síelésre hétköznapon is.

Aki teheti, fogadja meg a kormányzó szavait: "pakold be a naptejet, a bulizós szerkót és irány Kalifornia!". Ha valaki elmegy és esetleg találkozna vele, akkor azt a térdtartást a videón talán meg lehetne beszélni vele ...

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó kontinensek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »