Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az osztrák pályákkal egyidőben nyithat Mátraszentistván?

2005.11.18. Bata Attila

Biztató hírek érkeznek Mátraszentistvánból az idénykezdettel kapcsolatban. Az üzemeltetők ígérik, hogy rajtuk semmi sem fog múlni, és a hétvégi lehűlés után megkezdik a felső pálya hóágyúzását.
Amennyiben a tározó vize lehűl a kívánt hőmérsékletre, és nem jön közbe semmi rendkívüli akkor a jövő hét elejétől fokozatosan fehéredik majd be a csákányos melletti felső pálya és talán november utolsó hétvégéjén már használni is lehet.

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy az új lift építése folyamatban van, csak a folyamat időközben egy darab pecsét hiányában megakadt. Bízzunk benne, hogy a hatóságok nem halogatják a döntést az első hóvirágok megjelenéséig, és hamarosan sikerül dönteniük ebben a sok síelő számára igencsak fontos kérdésben.

Persze liftet építeni ebben az időszakban sem lesz egyszerű, de információnk szerint a helyiek már erre is felkészültek és szó szerint minden követ meg fognak mozgatni azért, hogy az új Doppelmayr csákányos minél előbb a helyére kerüljön.

Külön újdonságnak számít Magyarország első tényleges síóvodája (Varázskunyhó, Baby-lift, szakképzett oktatók, és Sunkid mesefigurák), amely biztosan nagy siker lesz a kicsik körében. Idén teljes hosszában elkészül a 4-es pálya világítása, ami kicsiny hazánkban elég nagy kuriózum lesz, a varázslatos hangulata miatt!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.