Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Banszkó (Bulgária) a leggyorsabban fejlődő síterep

2005.11.27. Bata Attila

Banszkó (Bulgária) a  leggyorsabban fejlődő síterep Bulgária erőfeszítése, amelyeket síterepei modernizálása terén az utóbbi időben kifejtett újabb nemzetközi elismerést kapott. A 'Great Skiing and Snowboarding Guide' 2006-os díjai közül a legtöbbet fejlődött síterep díját Banszkónak ítélték oda.
Tény, és erről már mi is beszámoltunk korábbi cikkeinkben, hogy a bolgár terepek és különösen Banszkó hihetetlen változásokon mennek keresztül az utóbbi néhány évben.

A bolgár média tálalásában ezzel Banszko bekerült a legjobb európai síterepek körébe, amely azért kissé túlzás ebben a formában, de a hatalmas fejlődés vitathatatlan. Kis és közepes méretű terepei méretben lemaradnak az Alpok felkapott síterepeitől, de a szolgáltatások színvonalában már közelítik őket. Ehhez társul egy olyan árszínvonal, amely (ezért a színvonalért) a legalacsonyabbak közé tartozik Európában. Főleg az alacsonyabb áraknak köszönhetően drasztikusan emelkedett az idelátogató síelők száma az utóbbi egy-két évben.

Banszkóban valószínűleg december 7-én kezdődik a szezon egy nagyszabású megnyitó ünnepséggel, amelyen részt vesz két legendás síelő Marc Girardelli és Rosi Mittemeier. Giradelli egyébként hosszabb távú befektetésekkel is rendelkezik a síterepen, Banszkó önkormányzatával együtt közös fejlesztésekbe kezdett.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.