Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Besízés a hamarosan nyitó Észak-Chopokon

2005.11.29. Bata Attila

Biztató híreket és képeket is kaptunk a chopoki előkészületekkel kapcsolatban. A kedvező időjárásnak és a megfeszített pályamunkáknak köszönhetően jelentősen megnőtt az esélye annak, hogy a hivatalosan kitűzött december 17-i dátum előtt lehet már csúszni Jasna lejtőin.
Chopokon tavaly nem kapkodták el az idénynyitást. Nyugodtan nézték, hogy néhány szlovák terep kiemelt kérdésként kezelte, hogy náluk lehessen síelni először a szezonban és be is vetett mindent ennek érdekében. Idén is a Donovaly-Rohács-Csorba tó-Nagy Raca négyes nyitott először szinte ugyanakkor mint tavaly, de egy kicsivel kevesebb hóval. Mindenesetre a korai nyitás már szinte biztosnak tekinthető, reméljük az időjárás is úgy akarja.
KOMMENTEK

Szállástippek
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.