Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Besízés a hamarosan nyitó Észak-Chopokon

2005.11.29. Bata Attila

Biztató híreket és képeket is kaptunk a chopoki előkészületekkel kapcsolatban. A kedvező időjárásnak és a megfeszített pályamunkáknak köszönhetően jelentősen megnőtt az esélye annak, hogy a hivatalosan kitűzött december 17-i dátum előtt lehet már csúszni Jasna lejtőin.
Chopokon tavaly nem kapkodták el az idénynyitást. Nyugodtan nézték, hogy néhány szlovák terep kiemelt kérdésként kezelte, hogy náluk lehessen síelni először a szezonban és be is vetett mindent ennek érdekében. Idén is a Donovaly-Rohács-Csorba tó-Nagy Raca négyes nyitott először szinte ugyanakkor mint tavaly, de egy kicsivel kevesebb hóval. Mindenesetre a korai nyitás már szinte biztosnak tekinthető, reméljük az időjárás is úgy akarja.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Ski - Zahradky
2022-ben felújított, egykori retró hotel Chopok-észak Zahradky részén, 50 méterre a sípályáktól és a 6 személyes ülőlifttől 40 szobával és szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Chopok
A Chata Chopok egy stílusosan berendezett, modern házikó az Alacsony-Tátrában, Bystrá falucskában. Maximum 9 fő elszállásolására alkalmas, Myto pod Dumbierom-tól 1,7 km-re Tále-tól 2,8 km-re, míg a Chopok déli oldalától 8,7 km-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.