Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kezdődik a síszezon, vasárnap nyit Kékestető!

2005.12.22. Bata Attila

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő nagyszerű hírt Kékestetőről kaptuk:

December 25-én, vasárnap reggel 9 órakor nyit Magyarország legmagasabb pontján, a leghosszabb pálya, a Kékes Déli pálya. A pálya 1800m hosszú, átlagosan 40m széles, és 700m hosszban felvonó áll a síelők rendelkezésére. Továbbá van még egy 150m hosszú oktató lift is, a gyermekek és a kezdők részére.

A sí buszok folyamatosan járnak majd, ezért különösebb várakozás és sorban állás nélkül lehet majd élvezni a végig kivilágított és hangosítással is rendelkező pályát.
A megváltott síbérlet magában foglalja, mind a sí buszok, mind a felvonók korlátlan használatát.

A jegyárak nem változtak, a tavalyi áron lehet síelni idén is Kékestetőn.

A Déli pályán a hó vastagsága jelenleg átlagosan, 25cm, a pályát folyamatosan hóágyúzzuk.

KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.