Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dobogókő várja a síelőket

2005.12.27. Bata Attila

Dobogókő várja a síelőket

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk a sielok@sielok.hu e-mail címre és természetesen díjtalanul megjelentetjük.

Az alábbi hírt Dobogókőről kaptuk:
A tegnapi napon (december 26-án) üzembe helyeztük új húzóköteles tanulófelvonónkat, amely a pályák alsó, lankásabb részein szolgálja ki elsősorban kezdő síelő vendégeinket. A kislift terv szerint hétvégenként fog működni, azonban a téli tanítási szünet ideje alatt hétköznap is üzemeltetjük.

A hagyományos 980 m hosszú kezelt, kőmentesített, valamint az erre a szezonra a Dobogókőért Alapítvány önkéntesei segítségével elkészült új 1270 m hosszú pályáinkat december 18.-a óta használhatják a felújított tányéros felvonóval. Dobogókőn jelenleg is sportolásra alkalmas hó van és a következő napokra szóló időjárás-jelentés igen jó hírekkel kecsegtet.

A pályák északi fekvésének és szerencsés mikroklímájának köszönhetően sokszor akkor is lehet síelni a Budapestről fél óra alatt elérhető sípályákon, amikor a fővárosban és környékén egyáltalán nincs hó.

Ezért is érdemes nyomon követni új honlapunkat, a www.dobogokosi.hu -n, melyen további információ, hójelentés és friss képek is találhatóak.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.