Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hírek a szlovák sípályákról

2005.12.28. Bata Attila

Donovalyban a Nová Hola oldalon karácsony első napján üzembe helyezték a francia Telemix felvonót, amelyben kabinok és ülőszékesek vegyesen követik egymást. Az új felvonó a régi háromülésest váltja ki és a régebbinél sokkal gyorsabban szállítja fel a síelőket a hegy tetejére.

Kubinska Hola síterepén is átadták az új négyüléses felvonót. Nagyszerű hóviszonyok várják az ideérkezőket. Új kiszolgáló létesítmények épültek és egy kb. 1000 autó fogadására alkalmas ingyenes parkoló várja a vendégeket.

A Magas-Tátrában Smokovec és Tátralomnic környékén is elindultak a felvonók. Smokovecről most már rendszeresen jár a sikló Tarajkára (Hrebienok) irányába reggel fél nyolctól. Érdekesség, hogy két külön vonalon közlekedő síbusszal is megközelíthetjük a környék pályáit. Az egyik például Poprádról indul és viszi az utasokat a Tátra aljában található terepekhez.

Nagyszerű hóviszonyokkal várja Kokava-Línia a téli sportok kedvelőt. (50 cm természetes, + 30 - 50 cm mesterséges hó). Változások és újdonságok a síterepen: felújított Ipoly turistaház,új szolgáltatások a sípályákon (fűtött és kényelmes büfék a Szamárdombon), meghosszabbított felvonók (kevesebb sorbanállás), fűtött szociális helyiségek.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.