Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hírek a szlovák sípályákról

2005.12.28. Bata Attila

Donovalyban a Nová Hola oldalon karácsony első napján üzembe helyezték a francia Telemix felvonót, amelyben kabinok és ülőszékesek vegyesen követik egymást. Az új felvonó a régi háromülésest váltja ki és a régebbinél sokkal gyorsabban szállítja fel a síelőket a hegy tetejére.

Kubinska Hola síterepén is átadták az új négyüléses felvonót. Nagyszerű hóviszonyok várják az ideérkezőket. Új kiszolgáló létesítmények épültek és egy kb. 1000 autó fogadására alkalmas ingyenes parkoló várja a vendégeket.

A Magas-Tátrában Smokovec és Tátralomnic környékén is elindultak a felvonók. Smokovecről most már rendszeresen jár a sikló Tarajkára (Hrebienok) irányába reggel fél nyolctól. Érdekesség, hogy két külön vonalon közlekedő síbusszal is megközelíthetjük a környék pályáit. Az egyik például Poprádról indul és viszi az utasokat a Tátra aljában található terepekhez.

Nagyszerű hóviszonyokkal várja Kokava-Línia a téli sportok kedvelőt. (50 cm természetes, + 30 - 50 cm mesterséges hó). Változások és újdonságok a síterepen: felújított Ipoly turistaház,új szolgáltatások a sípályákon (fűtött és kényelmes büfék a Szamárdombon), meghosszabbított felvonók (kevesebb sorbanállás), fűtött szociális helyiségek.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.