Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

18 hónapos snowboardos csodagyerek a pályákon

2013.01.01. Bata Attila

18 hónapos snowboardos csodagyerek a pályákon Újabb csodagyerek videója járja be a világot. Ezúttal egy 18 hónapos kanadai kisfiú kápráztatja el a sípályák közönségét. Ez egy igazi snowboardos család, ahol a papa teljesen megszállott, sőt már a hároméves kislányuk is a második szezonját tölti a pályákon.
A 18 hónapos Nevek még síelés közben is ragaszkodik a cumijához, még beszélni sem kezdett el, de már, ahogy édesapja mondja, készül a 2022-es olimpiára. Az idén kezdte meg első csúszásait a kanadai hegyekben, és jó eséllyel követheti a lassan már veteránnak számító hároméves nővére nyomdokait. Az idősebb testvér is nagyjából hasonló időszakban kezdte el a deszkázást, az idei már a második szezonja.

videó törölve

Az egész mögött természetesen a fanatikus apuka áll, aki megrögzött deszkáshoz hűen hetente jár csúszni valamelyik kanadai pályára, és szeretné, hogy gyermekei minél korábban megismerkedjenek ezzel a sporttal, és az egész család együtt csúszhasson.
KOMMENTEK
vmate | 2013.01.02. 12:31
Cumis bajnok :)
zoli12 | 2013.01.05. 11:42
Mivelhogy a kicsik bármit megtanulnak ez nem csoda,valószínű más is képes rá csak kevés olyan szülő van aki ezt kipróbálja.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.