Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes síoktatás Mallnitzon egész télen

2006.10.06.

Ingyenes síoktatás Mallnitzon egész télen Az idei szezonban bizonyára sok kezdő és újrakezdő síelő (esetleg haladó tudású síző) veszi igénybe a mallnitzi síterep nagylelkű ajánlatát. A vállalkozó kedvű síelőket minden vasárnap síoktatók várják fenn a hegyen és szívesen adnak tanácsokat azoknak, akik tovább szeretnék tökéletesíteni sítudásukat.
Az akciónak érdekes módon angol szlogent választottak a helyiek "Check your Skills in Mallnitz" (Teszteld a tudásod Mallnitzon!), amelynek a keretében minden vasárnap reggel 9 és 10 óra között a Köfele húzóliftek mellett várják a síoktatók az érdeklődőket. Az akcióhoz a lifttársaság is hozzájárul, ebben az időszakban ingyen lehet használni a felvonókat. Ha valaki éppen felszerelés hiányában nem tudná javítani sítudását, annak a kölcsönzők tesznek egy kedvező ajánlatot. Az előző nap kibérelt felszerelést csak másnap 11-re kell visszavinni.

A szomszédban található Mölltal, Karintia egyetlen gleccserterepe, ahol a szokásos és hivatalos szezonnyitót október 20. és 22. között tartják, amelyet a magyarok szempontjából a legjobb időpontban rendezik meg, hiszen egybeesik az ünnep miatti hosszú hétvégével. A GIGA SPORT OPENING rendezvény keretében ingyenesen lehet tesztelni a legismertebb síléc és snowboard márkákat. Természetesen lesz zene, koncertek és gleccserparty Flattachban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.