Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csütörtökön kezdődik a Hó-Show

2006.11.07.

Csütörtöktől rendezik meg az idei Hó-Show-t, a magyar síelés és hódeszkázás évenkénti legnagyobb seregszemléjét a szokásos helyszínen, a BNV területén. Idén már másodszor kap helyet a legnagyobb pavilonban. A tavalyi nagy érdeklődés úgy tűnik, hogy nem csökken, így idén is a teljes 'A' pavilonra szükség van, hogy 6200 négyzetméteren elférjen a majdnem 190 kiállító.

A rendezők okosan nem változtatnak a bevált dolgokon, így az idén is megcsodálhatjuk Richard Schabl síakrobata világbajnok műsorát. Naponta négyszer tart bemutatót csapatával, amely biztos sikernek ígérkezik. Azoknak sem kell unatkozniuk, akik ezt már tavaly látták, hiszen remek látványról van szó és az idén a hódeszkás csapatát is elhozza, akik külön a Slide pályán tartanak bemutatót.

Ha már a 'tavalyi hónál' tartunk, akkor említsük meg, hogy Sölden idén is küld 20 tonna havat a gleccserről, és ha az időjárás is úgy akarja, akkor kellemes kis jégbár is épülhet belőle szombatra.

Már csütörtökön is érdemes lesz kimenni, mert csak ezen a napon lehet találkozni a lesiklás nemrég visszavonult klasszisával, Stephan Eberharter-rel. Negyedórás kisfilmje most lesz látható először Magyarországon.

A kiállítás idei díszvendége Alsó-Szilézia lesz. Feltehetően a négy nap alatt sokan keresik fel őket, és közelebb kerül ez a síelés szempontjából eddig kissé ismeretlen lengyel vidék a magyarokhoz. Ezt elősegítendő, most nem is árulunk el mindent, legyen elég annyi, hogy 1600 méteres hegyekkel és 20 felvonóból álló síterepek is vannak errefelé.

Idén először a sí szövetség összefogja a szakmai szervezeteket, és egymás mellé ülteti őket a 110 négyzetméteres Hósport-szigetre elkeresztelt standján. A szigetnek az a célja, hogy a vásár látogatói a téli sportokkal kapcsolatban szakértőktől márkafüggetlenül kaphassanak információkat és tanácsadást. Körülbelül 60 szakember várja a négy nap alatt a látogatókat a snowboard; versenyzés, egyesületek; hazai síterepek, északi síelés; síoktatási lehetőségek, síoktatóképzés, iskolai síoktatás; utazás, síelési lehetőségek; felszerelés, biztonság témakörökben.

A sielők.hu is saját standdal képviselteti magát az egész kiállítás ideje alatt. Bármilyen síeléssel kapcsolatos beszélgetésre szívesen várunk mindenkit a 311/C jelű standon, a jégpálya mellett. Aki saját síelős fényképeivel vagy videóival lep meg bennünket CD-n, azt cserébe síelős DVD-vel vagy valamelyik tiroli gleccserre érvényes egynapos belépővel jutalmazzuk. Warren Miller DVD készletünk sajnos nem biztos, hogy kitart a kiállítás végéig:-)

Idén is lehet a stand előtt beüzemelt számítógépeken síelős játékokat játszani. Tavaly sok fáradt látogató próbálta ki játékainkat és játékaink is sok családnak segítettek a gyermekeik lekötésében, így néha a felnőttek is körbenézhettek egy rövid időre a kiállításon.

Az idei felnőtt belépők 1200 forintba, a gyermek és nyugdíjas jegyek 900 forintba kerülnek. A családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 2400 forintba kerül. Vidékről érkezőknek a Volánbusz 50%-os kedvezményt nyújt.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.