Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Huszonötezer látogató az idei Hó-Show rendezvényein

2005.11.14. sielok.hu

Huszonötezer látogató  az idei Hó-Show rendezvényein Minden, ami a téli sportokhoz kell ott volt a 15. jubileumi Hó-Show-n a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A 25.000 érdeklődő az "A" pavilonban kipróbálhatta és megvásárolhatta a 11 országból kiállító 161 cég termékeit, válogathatott az utazási irodák, és hotelek ajánlataiból.
Nagy sikert aratott a síbörze is.

A díszvendég Söldenből ismét húsz tonna gleccser hó érkezett, amiből egy bárpult épült a Fő téren. Felejthetetlen élményt adott Richard Schabl síakrobatika világbajnok és csapata, akiknek bemutatóit hatalmas érdeklődés és kirobbanó siker kísérte a kiállítás négy napja alatt. A három élsportoló mellett sokan kipróbálták a speciális sípályát, de természetesen a képen látható mutatványhoz hasonló trükköket csak a profiktól láttunk és szeretnénk felhívni a bátrak figyelmét, hogy ezeket a mozdulatokat nem tanácsos otthon gyakorolgatni.

A sielok.hu standján nagy sikert aratott háromdimenziós síelős játékunk, amelynek a gyerekeknél csak a szülők örültek jobban, mert a képernyők elé ültette és nagyon sokáig ott is tartotta a fiatalabb korosztályt, így standunk - nagy örömünkre - gyakran "gyermekmegőrzőként" is működött.

Járt nálunk az új sí szövetség vezetése, Kovács "Kokó" István, forgatott itt az RTL Klub stábja, amelynek eredménye a csatorna síeléssel foglalkozó új heti félórás magazinjában lesz majd látható szombat délelőtt. Elbeszélgettünk Barbai Áronnal, a síválogatott tagjával és rengeteg információt gyűjtöttünk be a környező országok síterepeiről, amelyeket folyamatosan közzéteszünk a portálon.

Akik lemaradtak az idei rendezvényről azok jövőre bepótolhatják. Már ismert a következő Hó-Show időpontja, amelyet 2006. november 9. és 12. között rendeznek meg.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.